1. Kies één van onderstaande designs

Je kunt kiezen uit 6 professionele WordPress Websites passend bij jouw business. Alle ontwerpen zijn volledig aan te passen naar jouw wensen.

 

Wat zit er standaard in het pakket?

Wij houden van uitgebreide, transparante en complete pakketen. Hieronder staat beschreven wat er allemaal standaard in het 1DagOnline pakket zit.

Nieuwe WordPress Website binnen 24 uur online.

Op werkdagen ontvang je binnen 24 uur je nieuwe website, gekoppeld aan je (nieuwe) domeinnaam.

Prachtig design

Je kunt kiezen uit 6 prachtige en professionele designs. Je bezoekers zullen onder de indruk zijn van de visuele en functionele kracht van je website.

SEO optimalisatie

We melden jouw nieuwe site aan bij Google. Er wordt daarnaast een sitemap aangemaakt zodat je site nog sneller en beter wordt geïndexeerd.

Eerste 3 maanden gratis webhosting

Na deze eerste 3 maanden betaal je € 9,- per maand voor webhosting en de hosting van je domeinnaam.

~
Gratis SSL-encryptie

We beveiligen je website met een SSL verbinding. Zo is je website extra beveiligd tegen hackers die gegevens proberen te stelen.

Oneindig aantal pagina's

Bij 1DagOnline willen wij je creativiteit niet beperken. Daarom mag je van ons een onbeperkt aantal pagina’s aanmaken. Wij maken alvast 5 pagina’s voor je aan.

Eigen domeinnaam

Wij installeren jouw nieuwe website op onze webhostingsservers. Indien je nog geen domeinnaam hebt, krijg je er eentje van ons. Indien je al een domeinnaam bezit, zorgen wij voor de verhuizing.

E-mailadressen

Uiteraard krijg je van ons
e-mailadressen passend bij jouw domeinnaam. Je kunt maximaal 6
e-mailadressen krijgen. Deze optie geldt enkel indien het domeinnaam door ons wordt gehost.

30+ modules

Meer dan 30 voorgeprogrammeerde modules staan tot je beschikking om je nieuwe website op een zeer professionele manier in te vullen.

Visuele bouwmodule

Een website bouwen was nog nooit zo eenvoudig met de visuele bouwer. Voeg eenvoudig blokken, teksten, modueles en foto’s toe. Alles wat je aanpast zie je direct in beeld veranderen.

l
Account om je website te bewerken

Je ontvangt van ons een bewerkersaccount wat je toegang verschaft tot je website. Hiermee kun je jouw website aanpassen en teksten/foto’s toevoegen.

Live gebruikerstraining van één van onze specialisten
We helpen je graag op weg, zodat je in mum van tijd je website helemaal naar je smaak hebt ingericht. Je krijgt van ons een live training van één van onze specialisten van 30 minuten.

2. En plaats je bestelling telefonisch via: 
085-0604888

We nemen graag telefonisch jouw bestelling aan. Zo leren wij jou en je bedrijf kennen om jou het beste te kunnen helpen. Tijdens het intakegesprek inventariseren wij jouw wensen m.b.t. je website, e-mail en domeinnaam. Daarnaast leggen wij de werkwijze uit en sturen aansluitend de offerte en factuur van je bestelling.

3. Heb je liever dat wij contact met jouw opnemen?

Vul dan ons contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met jou op. Je kunt ook aangeven in het berichtveld wanneer het jou schikt dat we contact met je op kunnen nemen.

Stuur ons een bericht

Email

info@1dagonline.nl