Je website door 1DagOnline laten ontwerpen

Wil je de mooiste website die ook nog eens voor de meeste conversies en verkoop zorgt? Laat je website dan ontwerpen door 1DagOnline. Je krijgt een eigen website specialist toegewezen die verantwoordelijk is voor jouw website. De website specialist zorgt voor een prachtig ontwerp gebaseerd op jouw bedrijf en huisstijl. Tijdens een persoonlijk gesprek leren we jouw bedrijf, de sterktes en USP’s kennen. Hiermee wordt de Online Propositie geformuleerd welke de basis vormt van je site.

3 Belangrijke pijlers

1DagOnline ontwerpt je website gebaseerd op 3 pijlers:

Informatievoorziening: bezoekers vinden zo snel mogelijk de informatie die zij zoeken

Brand awareness: je merk indruk maakt bij de bezoeker en blijft hangen

Verleiding: dat bezoekers worden verleid tot het ondernemen van actie (bestellen, bellen, informatie-aanvraag, etc.)

In 4 overzichtelijke stappen naar jouw nieuwe website

Stap 1. Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek, met een 1DagOnline website specialist,  leren we jouw bedrijf kennen en bespreken jouw wensen. Deze informatie is voor ons heel erg belangrijk, omdat wij hiermee jouw Online Propositie kunnen formuleren. Dit vormt de basis van jouw nieuwe website.

Stap 2. Kies een basis

De bouw van je nieuwe website begint met een basis. Kies uit 6 basis lay-outs de lay-out die je het mooiste vindt.  Dit zal de basis gaan vormen van de website. 

Stap 3. Lever je logo, foto's en tekst aan.

We ontvangen graag van jou een aantal zaken m.b.t. je website. Denk hierbij aan je logo, foto’s, teksten, prijzen, en contactgegevens. De websitespecialist zal deze informatie, samen met de online propositie, verwerken in het ontwerp van de website.

4. Concept & oplevering

Binnen 5 werkdagen ontvang je van ons het eerste concept van je nieuwe website. Nu is het aan jou de taak om het concept te bekijken en ons te voorzien van feedback. Hierna zullen wij jouw feedback in de site verwerken en de definitieve versie online zetten.

Voorbeelden klanten

Bekijk hier een aantal prachtige voorbeelden van websites die wij samen met onze klanten hebben gerealiseerd. 

Gym-minang.nl

Lodleiden.nl

Dictatoonapp.nl

Toosthillegom.nl

Kies uit 6 prachtige basis lay-outs

Wij hebben 6 prachtige ontwerpen voor je klaar staan waar je uit kunt kiezen. Stuk voor stuk professionele ontwerpen waar je klanten versteld van zullen staan. Alle ontwerpen worden standaard geleverd met 5 ingevulde pagina’s. De ontwerpen zijn ontworpen in een bepaald thema, zoals bijvoorbeeld: Business of Food. Dit betekent echter niet dat ze enkel in die sectoren geschikt zijn. Alle ontwerpen zijn volledig aan te passen zodat ze geschikt zijn voor ieder type bedrijf.

Na oplevering zelf eenvoudig tekst en foto’s aanpassen.

Nadat wij je website live hebben gezet, ontvang je van ons de inloggegevens van je nieuwe site. Na verloop van tijd wil je vast eens foto’s en/of teksten wijzigen. Dit kun je heel gemakkelijk doen met de visuele editor die we inbouwen in je website. Met de visuele bouwer kun je o.a.:

– Teksten aanpassen/toevoegen
– Rijen invoegen en verwijderen
– Kolommen toevoegen en verwijderen
– Modules toevoegen, aanpassen en verwijderen

Om je een beeld te geven hoe eenvoudig je zelf kunt bouwen kun je de bijgevoegde afbeeldingen bekijken of een demonstratie aanvragen.

We denken graag na over je nieuwe website

Bel ons of stuur ons een bericht via ons contactformulier.

085-0604888

Stuur ons een bericht via ons contactformulier