Designs 

1DagOnline heeft 6 basis lay-out waaruit je kunt kiezen. Stuk voor stuk zijn het prachtige, professionele en responsive designs waarmee jij je bezoekers versteld zult doen staan. Alle ontwerpen kunnen volledig worden aangepast zodat deze aansluit op de identiteit en Online Propositie van jouw bedrijf. Daarnaast kunnen alle elementen volledig naar wens worden aangepast. Het ontwerp wordt volledig opgemaakt in de look and feel van jouw merk/huisstijl. Kijk bijvoorbeeld eens naar de websites die wij voor onze klanten hebben gerealiseerd.

1. Ontwerp Business

Dit ontwerp is precies wat je als zakelijke professional nodig hebt om je product of dienst online te promoten. De bestemmingspagina is prachtig. De servicespagina heeft unieke features die opvallen. En de lay-out van de Case Study-pagina is zorgvuldig ontworpen om de bezoeker te laten zien wat hij nodig heeft. 

2. Ontwerp Business 2

Dit business ontwerp is ontworpen om alles te bieden wat een gemiddeld bedrijf nodig heeft. Je vindt contactgegevens en een contactformulier aan het einde van elke pagina. De portfolio-pagina en de prijspagina (inclusief een FAQ) zijn daarbij geweldige toevoegingen.

3. Ontwerp Food

Dit ontwerp is onder ander voor restaurants ontworpen om alles te bieden wat het gemiddelde restaurant nodig heeft. Vooral de allerbelangrijkste informatie zoals openingstijden, zijn in de voettekst van elke pagina terug te vinden. 

4. Ontwerp Event

Dit ontwerp is perfect geschikt als je een event wilt organiseren en dit met een professionele website wilt promoten. Het ontwerp is overzichtelijk en de kleuren zijn helder, waardoor de inhoud beter toegankelijk is. De bestemmingspagina is prachtig ontworpen met een aantal speciale elementen, waaronder een afteltimer voor het evenement en een call to action voor de registratie.

5. Ontwerp Fashion

Met de verschillende paginalay-outs zie je nieuwe website er meteen geweldig uit met dit ontwerp. Dit ontwerp is absoluut niet beperkt tot de mode-branche. Met een paar aanpassingen kunt je veel verschillende soorten websites bouwen, inclusief blogs, kleine bedrijfssites en zelfs e-commercesites

6. Ontwerp Business 3

Dit veelzijdige ontwerp is ontworpen voor organisaties en zzp’ers om alle benodigde ontwerpen, lay-outs en elementen te bieden die je website nodig heeft om klanten te overtuigen voor jouw organisatie te kiezen.

Portfolio

Bekijk hier een aantal prachtige voorbeelden van websites die wij samen met onze klanten hebben gerealiseerd.

FraNas.nl

Schoonheids- en pedicuresalon in de bollenstreek. Webdesign & webshop door 1DagOnline.nl

Gym-minang.nl

Sportschool gespecialiseerd in vechtsporten, groepslessen en personal training. Webdesign door 1DagOnline.nl

Lodleiden.nl

Premium hairsalon in het centrum van Leiden. Webdesign door 1DagOnline.nl

Dictatoonapp.nl

Website over digitaal dicteren en spraakherkenning. Webdesign door 1DagOnline.nl

Toosthillegom.nl

Winkel/koffiebar/ontmoetingsplek met kinderkleding en speelgoed. Webdesign door 1DagOnline.nl

Heb je vragen?

Heb je vragen over de mogelijkheden van de ontwerpen? Wil je van gedachten wisselen over welk type ontwerp het beste bij jouw bedrijf past? Bel ons op. We leren jouw bedrijf graag kennen!