Website kapsalon laten maken voor slechts € 399,-?

Voor slechts € 399,- maken wij voor jouw kapsalon een complete website inclusief online propositie. We denken met je mee hoe we jouw verhaal zo goed mogelijk kunnen vertellen aan jou klanten en zorgen ervoor dat jouw website verandert in een salestool!

Scherm 1DagOnline

Je nieuwe kapsalon website laten maken, hoe werkt het?

Een nieuwe website laten maken voor jou kapsalon is heel eenvoudig en snel geregeld bij 1DagOnline. Wij hebben meerdere kapsalons als klant en weten exact wat jou kapsalon website nodig heeft. Denk aan prijslijsten, booking plugins, sfeerimpressies van de kapsalon en WhatsApp koppelingen. In 4 overzichtelijke stappen ontwerpen en maken we de nieuwe website voor je kapsalon.

1. Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek, bij jou op locatie of op afstand, inventariseren wij jouw wensen en de kracht van jouw kapsalon. Hiermee bepalen we de online propositie van jouw kapsalon en kunnen we van jouw kapsalon website een  echte salestool gaan maken.

2. Kies je basisontwerp

1DagOnline heeft 6 prachtige ontwerpen voor jou waar je uit kunt kiezen. Alle ontwerpen zijn responsive en worden volledig aangepast naar jouw huisstijl. Na afloop krijg je een unieke website ingericht volgens de huisstijl van jouw kapsalon.

3. Lever je gegevens aan

Je stuurt ons je logo, foto’s, prijzen , teksten en contactgegevens. Indien jij dit nog niet hebt kunnen wij jou hier uiteraard mee helpen.

4. 1DagOnline maakt je nieuwe website

Jouw huisstijl en het verhaal van jouw kapsalon worden samengevoegd tot de online propositie op je nieuwe website. Tijdens het bouwproces hebben wij meerdere malen contact om het ontwerp te bespreken en te verbeteren.

Speciale elementen voor jouw kapsalon website.

Het maken van een kapsalon website gaat verder dan alleen informatievoorziening. Om het voor potentiële klanten zo makkelijk en aantrekkelijk mogelijk te maken om contact op te nemen kunnen wij voor jou een aantal een aantal features inbouwen om de interactie op je website te verhogen.

Scherm 1DagOnline

Overzichtelijke prijslijsten

Bezoekers van een kapsalon willen altijd graag weten wat het kost om in jouw kapsalon geknipt, gekleurd of geföhnd te worden. We kunnen op 2 manieren overzichtelijke prijslijsten toevoegen. in een lijst, zoals hierboven getoond, of via een downloadbaar PDF bestand. 

Scherm 1DagOnline

Online booking

Een website voor je kapsalon laten maken gaat verder dan alleen informatievoorziening. Om het voor potentiële klanten zo makkelijk en aantrekkelijk mogelijk te maken om contact op te nemen kunnen wij voor jou een aantal een aantal features inbouwen om de interactie op je website te verhogen.

Website kapsalon laten maken koppeling whatsapp

WhatsApp integratie

WhatsApp is een zeer laagdrempelige manier voor bezoekers van een kapsalon website om contact op te nemen voor vragen of het maken van een afspraak. Met de WhatsApp link op je site wordt er, na het klikken, op de smartphone van de bezoeker een WhatsApp chat met jouw salon geopend.

Voorbeelden klanten

Hieronder een aantal voorbeelden van websites die wij voor onze klanten hebben gerealiseerd. Je kunt de sites live bekijken door op de knop te klikken.

Wat krijg je van ons voor € 399,-

Bij 1DagOnline krijg je een compleet websitepakket waar alles inzit wat jouw kapsalon website nodig heeft. Het is een uniek, uitgebreid en zeer voordelig pakket.

Prachtig design
Je kunt kiezen uit 6 prachtige en professionele designs. Je bezoekers zullen onder de indruk zijn van de visuele en functionele kracht van je website.
=
Speciale elementen website kapsalon

Denk aan integratie van booking plugins, prijslijsten en WhatsApp koppelingen. Alles wat jouw website kapsalon nodig heeft.

SEO optimalisatie
We melden jouw nieuwe site aan bij Google. Er wordt daarnaast een sitemap aangemaakt zodat je site nog sneller en beter wordt geïndexeerd.
Eerste 3 maanden gratis webhosting

Na deze eerste 3 maanden betaal je € 13,- per maand voor webhosting, updates, back-up en de hosting van je domeinnaam.

~
Gratis SSL-encryptie
We beveiligen je website met een SSL verbinding. Zo is je website extra beveiligd tegen hackers die gegevens proberen te stelen.
Oneindig aantal pagina's
Bij 1DagOnline willen wij je creativiteit niet beperken. Daarom mag je van ons een onbeperkt aantal pagina’s aanmaken. Wij maken alvast 5 pagina’s voor je aan.
Eigen domeinnaam
Wij installeren jouw nieuwe website op onze webhostingsservers. Indien je nog geen domeinnaam hebt, krijg je er eentje van ons. Indien je al een domeinnaam bezit, zorgen wij voor de verhuizing.
E-mailadressen
Uiteraard krijg je van ons
e-mailadressen passend bij jouw domeinnaam. Je kunt maximaal 6
e-mailadressen krijgen. Deze optie geldt enkel indien het domeinnaam door ons wordt gehost.
30+ modules
Meer dan 30 voorgeprogrammeerde modules staan tot je beschikking om je nieuwe website op een zeer professionele manier in te vullen.
Visuele bouwmodule
Een website bouwen was nog nooit zo eenvoudig met de visuele bouwer. Voeg eenvoudig blokken, teksten, modules en foto’s toe. Alles wat je aanpast zie je direct in beeld veranderen.
l
Account om je website te bewerken
Je ontvangt van ons een bewerkersaccount wat je toegang verschaft tot je website. Hiermee kun je jouw website aanpassen en teksten/foto’s toevoegen.
Live gebruikerstraining van één van onze specialisten
We helpen je graag op weg zodat je in mum van tijd je website helemaal naar je smaak hebt ingericht. Je krijgt van ons een live training, van één van onze specialisten, van 30 minuten.

Kies de basis voor jou kapsalon website

Één van onderstaande ontwerpen vormt de basis van je kapsalon website. Het ontwerp wordt volledig afgestemd op jouw huisstijl, denk aan o.a. logo, kleuren, lettertypes, tekst, foto’s en unieke elementen.

Laten we samenwerken

1DagOnline denkt graag mee over hoe wij jouw kapsalon website kunnen maken en hoe wij jou business kunnen laten groeien. Bel ons, mail ons of stuur ons een bericht via het het contactformulier.

Stuur ons een bericht via ons contactformulier

× Chat met ons