Je website door 1DagOnline laten ontwerpen

Wil je de mooiste website die ook nog eens voor de meeste conversies en verkoop zorgt? Laat je website dan ontwerpen door 1DagOnline. Je krijgt een eigen website specialist toegewezen die verantwoordelijk is voor jouw website. De website specialist zorgt voor een prachtig ontwerp gebaseerd op jouw bedrijf en huisstijl. Tijdens een persoonlijk gesprek leren we jouw bedrijf, de sterktes en USP’s kennen. Hiermee wordt de Online Propositie geformuleerd welke de basis vormt van je site.

3 Belangrijke pijlers

1DagOnline ontwerpt je website gebaseerd op 3 pijlers:

Informatievoorziening: bezoekers vinden zo snel mogelijk de informatie die zij zoeken

Brand awareness: je merk indruk maakt bij de bezoeker en blijft hangen

Verleiding: dat bezoekers worden verleid tot het ondernemen van actie (bestellen, bellen, informatie-aanvraag, etc.)

In 5 stappen bouwen we jouw premium website

Hieronder beschrijven we het proces van de bouw van je website. Het concept van je site realiseren we binnen 5 werkdagen. Het totale tijdsvenster (van aanvang bouw tot definitieve livegang en optimalisatie) bedraagt in de regel 1 à 2 weken.

Stap 1. Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek, met een 1DagOnline website specialist,  leren we jouw bedrijf kennen en bespreken jouw wensen. Deze informatie is voor ons heel erg belangrijk, omdat wij hiermee jouw Online Propositie kunnen formuleren. Dit vormt de basis van jouw nieuwe website.

2. Aanleveren content

Nadat je akkoord bent gegaan met onze offerte, kunnen we starten en als eerste vragen we aan jou om wat content aan te leveren. Denk aan teksten en foto’s. We helpen je ook hierin zodat het maken en aanleveren van deze concent eenvoudig wordt.

3. Oplevering concept binnen 5 werkdagen

Een website specialist gaat aan de slag met jouw online propositie en vertaald dit naar een prachtig website ontwerp in jouw huisstijl. Alle foto’s en teksten worden vakkundig verwerkt in het ontwerp.

4. Feedbackronde

Nadat je het concept hebt ontvangen is er ruimte om feedback te geven op het concept. Tijdens de feedbackronde kun je aangeven wat je mooi vindt en wat misschien liever anders ziet.

5. Livegang & optimalisatie

We installeren de website op onze snelle en geoptimaliseerde webservers en koppelen deze aan je domein. Daarna gaan we je website aanmelden bij Google. Tot slot installeren we verschillende optimalisatietools om je website sneller en beter te laten werken. Dit zorgt ook voor een betere indexatie in de Google zoekmachine.

Na oplevering zelf eenvoudig tekst en foto’s aanpassen.

Nadat wij je website live hebben gezet, ontvang je van ons de inloggegevens van je nieuwe site. Na verloop van tijd wil je vast eens foto’s en/of teksten wijzigen. Dit kun je heel gemakkelijk doen met de visuele editor die we inbouwen in je website. Met de visuele bouwer kun je o.a.:

– Teksten aanpassen/toevoegen
– Rijen invoegen en verwijderen
– Kolommen toevoegen en verwijderen
– Modules toevoegen, aanpassen en verwijderen

Om je een beeld te geven hoe eenvoudig je zelf kunt bouwen kun je de bijgevoegde afbeeldingen bekijken of een demonstratie aanvragen.

We denken graag na over je nieuwe website

Bel ons of stuur ons een bericht via ons contactformulier.

Plan direct een meeting in met een één van onze webdesigners

Stuur ons een bericht via ons contactformulier

× Chat met ons